top of page

Particulieren

Borgmans Interieurbouw maakt maatwerkinterieurs in eigen werkplaats. Van droomkeuken tot slaapkamer: wij maken een interieur precies naar uw wens. Wij zijn niet gebonden aan standaardmaten dus alle breedte-, diepte- en hoogtematen zijn mogelijk. Borgmans maakt gebruik van de modernste materialen en technieken. Zo zijn kwaliteit en design gewaarborgd en de mogelijkheden oneindig.

 

Door onze technische vakkennis kunnen wij onze klanten ook waardevol advies geven over bijvoorbeeld aanschaf en plaatsing van inbouwapparatuur. En wilt u zorgeloos (ver)bouwen? Dan is Borgmans Interieurbouw uw professionele partner in bouwbegeleiding.

1e verdieping badkamer_8004-HDR.jpg

Bedrijven

Borgmans Interieurbouw geeft bedrijven een eigen gezicht door interieurs op maat. Winkels verhogen hun omzet door een aantrekkelijke winkelinrichting en optimale presentatie van hun producten. Bedrijven in de dienstverlening creëren sfeer en ambiance voor hun klanten en medewerkers door een maatwerkinterieur van Borgmans. En wat denkt u van een verrassende binnenkomst door een sfeervolle balie van hout met uw logo en ingebouwde verlichting? Dat is toch het beste visitekaartje dat u zich kunt wensen?

 

Van kantoorinrichting op maat tot designstukken zoals vitrinekasten, vergadertafel of entree: Borgmans maakt het voor u. Bent u benieuwd naar de oneindige mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

Bedrijven

Architecten

Borgmans Interieurbouw werkt nauw samen met (binnenhuis)architecten. Bent u architect en zoekt u een partner voor de uitvoering van projecten? Neem dan contact met ons op. Door jarenlange samenwerking met gerenommeerde architecten kunnen wij uw ontwerp compleet volgens wens realiseren.

 

De samenwerking levert voordeel op voor alle partijen. Klanten kunnen vertrouwen op kwaliteit in ontwerp én uitvoering. Borgmans Interieurbouw werkt, indien gewenst, ontwerpen uit voor architecten in technische (werk)tekeningen. De architect werkt deze, indien gewenst, uit in een visual. Ook verzorgen wij bouwbegeleiding op locatie en budgetbewaking.

 

Bent u architect en benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem dan contact met ons op.

maatwerk interieur
Architecten
bottom of page