• Borgmans Interieurbouw

Wij zoeken een ervaren interieurbouwer

Bijgewerkt: 4 jul 2018Borgmans Interieurbouw zoekt een nieuwe collega interieurbouwer met passie voor het vak.

Ons team bestaat uit jonge, enthousiaste vaklui die elke dag met veel toewijding maatwerk leveren in hoogwaardige totaalprojecten. Bij Borgmans Interieurbouw werk je op veel verschillende plaatsen en voor diverse particuliere en zakelijke opdrachtgevers. Dat maakt het werk afwisselend en uitdagend. We zijn trots op de unieke projecten die we, vaak in samenwerking met architecten, maken. Bovendien hebben we een eigen werkplaats waar we zelf maatwerkmeubels vervaardigen.


Borgmans Interieurbouw daar werk je met plezier.


Waar zijn wij naar op zoek?

Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega interieurbouwer met verantwoordelijkheidsgevoel en oog voor detail. Je bent een echte vakman en kunt goed zelfstandig werken, maar ook in een team voel je je op jouw plek. Je bent woonachtig in de omgeving van Valkenswaard.


Verder heb je nodig voor deze functie:

- Een afgeronde opleiding tot interieurbouwer

- Minimaal 3 jaar werkervaring in de branche

- Ervaring met CNC-machine is een pré

- Een rijbewijs


Wat biedt Borgmans Interieurbouw:

Bij Borgmans Interieurbouw kun je leren en groeien in de interieurbranche. We leveren kwaliteitswerk voor diverse opdrachtgevers en zijn trots op ons werk. Bovendien heb je bij ons de gezelligheid van een leuk team collega’s die jou graag welkom heten. Je baan bij Borgmans Interieurbouw is afwisselend, want elke dag is anders. Graag geven we onze mensen verantwoordelijkheid voor hun werk en waarderen we ze met een marktconform salaris (CAO).


Wil je solliciteren dan kan dat door je CV en motivatiebrief te sturen naar info@borgmansinterieurbouw.nl. Heb je vragen over deze vacature? Neem contact op met Harold Borgmans (06-22791475). Hij vertelt je graag meer over deze vacature en waarom werken bij ons zo leuk is.

929 keer bekeken