Vacature: wij zoeken een ervaren interieurbouwer

Bijgewerkt: 10 jun 2020Borgmans Interieurbouw zoekt een nieuwe collega interieurbouwer met passie voor het vak.

Ons team bestaat uit jonge, enthousiaste vaklui die elke dag met veel toewijding maatwerk leveren in hoogwaardige totaalprojecten. Bij Borgmans Interieurbouw werk je op veel verschillende plaatsen en voor diverse particuliere en zakelijke opdrachtgevers. Dat maakt het werk afwisselend en uitdagend. We maken unieke projecten in samenwerking met architecten. Bovendien hebben we een modern machinepark met CNC machine en maken we gebruik van de nieuwste technologie voor afbanden waaronder PU verlijmen en lasertechniek.Waar zijn wij naar op zoek?

Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega interieurbouwer met verantwoordelijkheidsgevoel en oog voor detail. Je bent een echte vakman en kunt goed zelfstandig werken, maar ook in een team voel je je op jouw plek. Je bent woonachtig in de omgeving van Valkenswaard.


Verder heb je nodig voor deze functie:

- Een afgeronde opleiding tot interieurbouwer

- Minimaal 3 jaar werkervaring in de branche

- Ervaring met CNC-machine is een pré

- Ervaring met PalletCAD is een pré

- Een rijbewijs


Wat biedt Borgmans Interieurbouw:

Bij Borgmans Interieurbouw kun je leren en groeien in de interieurbranche. We leveren kwaliteitswerk voor diverse opdrachtgevers en zijn trots op ons werk. Bovendien heb je bij ons een leuk team collega’s die jou graag welkom heten. Graag geven we onze mensen verantwoordelijkheid voor hun werk en waarderen we ze met een marktconform salaris (CAO).


Wil je solliciteren dan kan dat door je CV en motivatiebrief te sturen naar info@borgmansinterieurbouw.nl. Heb je vragen over deze vacature? Neem contact op met Harold Borgmans (06-22791475).

386 keer bekeken

Recente blogposts

Alles weergeven